top of page

Acerca de

Sortida organitzada conjuntament amb els ajuntaments de Begur, Mont-ras, Pals i Vall-llobrega. Inscripcions fins l'11/02/2024 o fins a esgotar places. Places limitades i per estricte ordre d'inscripció.

HORARIS DE SORTIDA:   

Begur: 7h del matí parada de bus Parking Sa Vinya (amb carrer Carles d'Homs)

Pals: 7.10h del matí al pàrquing d’autobusos

Mont-ras: 7.20h del matí al pàrquing sota l’Ajuntament de Mont-ras

Vall-llobrega: 7:30h del matí a la parada de bus (rotonda farmàcia)

 

RECOMANACIONS:

Recordeu que no està permès entrar menjar al parc (sovint revisen les motxilles), si tot i així voleu dur-vos el dinar de casa, tingueu previsió de dur diners per poder comprar el menjar si us el fan llençar.

Us recomanem no portar res de valor i tenir molta cura del vostre telèfon mòbil.

HORARIS APROXIMATS D’ARRIBADA:   

Vall-llobrega: 21:30h a la parada de bus (rotonda farmàcia)

Mont-ras: 21:40h al pàrquing sota l’Ajuntament de Mont-ras

Pals: 21.50h al pàrquing d’autobusos

Begur: 22:00h parada de bus Parking Sa Vinya (amb carrer Carles d'Homs)

Us recordem que acompanyem als joves 4 responsables dels diferents ajuntaments organitzadors. Estarem amb els joves durant la pujada al bus, el desplaçament fins a Port Aventura i l’entrada fins a l’interior del parc.

Durant el dia, els joves poden moure’s lliurement per l’interior del parc. Està totalment prohibit sortir del recinte. Les responsables estarem disponibles durant tot el dia dins del parc per qualsevol cosa que els joves necessitin.

Ens retrobarem tot el grup dins del parc per fer la sortida tots junts cap al bus i retornar als punts d’origen (ja indicarem als joves el punt de trobada dins del parc i l’hora exacta, per sortir del parc cap al bus, el mateix dia de la sortida).

bottom of page