top of page

Violències 

duotone_21.png

el bullying

Save the Children el descriu així: "una forma de violència entre iguals que es caracteritza per ser intencionada i recurrent, i per deixar la víctima indefensa davant d’un atacant que té més poder físic, psicològic o social".

El telèfon 116 111 Infància Respon també és el telèfon de referència per a informar de possibles casos d’assetjament als centres educatius.

El telèfon està operatiu les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, de forma gratuïta i totalment anònima, sense deixar cap petjada.

El servei del telèfon 116 111 Infància Respon té com a objectiu prevenir i detectar els maltractaments d’infants i adolescents posant especial èmfasi en les situacions d’assetjament als centres educatius.

 

També aborda els casos de ciberassetjament, violència masclista i altres maltractaments o abusos sexuals a infants i adolescents.

Documental sobre l'assetjament als instituts des d'una perspectiva jove. 

A partir de la seva realització, vuit adolescents que participen a la Fundació Cívica Oreneta de Badia del Vallès han pogut apropar-se al món del cinema i reflexionar sobre el bullying. 

Guia bàsica sobre Bullying editada pel Consell de la Joventut de Barcelona. 

El Síndic s'encarrega de defensar els drets de les persones. En aquesta secció adreçada a joves de 12 anys a 18 pots donar-hi la teva opinió o presentar-hi una queixa perquè el síndic intervingui en una situació, en aquest cas de maltractament o de violència.

Eines per identificar, analitzar, gestionar i resoldre el conflicte.

El Programa PDA (Prevenció – Detecció – Actuació) és una iniciativa global per donar resposta a tota la comunitat responent així a la necessitat de progressar en l'abordatge del fenomen del bullying. En el seu web trobaràs un geolocalitzador de recursos.

Bullying
Watch Now
bottom of page