top of page

Albons, Begur, Bellcaire d'Empordà, La Bisbal d'Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Colomers, Corçà, Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de l'Heura, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, La Pera, Regencós, Rupià, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Serra de Daró, La Tallada d'Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges, Vilopriu. 

En el catàleg de serveis es troba tota la programació d'activitats, xerrades, cursos o tallers que ofereix l'Oficina Jove i altres àrees del Consell Comarcal per als diferents municipis de la comarca per complementar les seves polítiques de joventut.

Les activitats estan pensades per ajudar els joves a equipar-se de recursos, habilitats i actituds per afavorir el seu desenvolupament integral. També s'ofereixen activitats adreçades als familiars i professionals de l'entorn dels joves.

 

tècnic compartit

El projecte de tècnic compartit de joventut funciona al Baix Empordà des de l’any 2005. Es tracta d’arribar a aquells municipis de menys de 3.000 habitants, interessats a disposar d’un tècnic compartit amb altres municipis, per implementar les polítiques de joventut al territori.
Actualment hi ha contractades 2 tècniques compartides de joventut que donen cobertura a 6 municipis,  dissenyant, redactant i implementant els plans locals de joventut i els diferents projectes i actuacions juvenils que se’n deriven a cadascun dels municipis.
Els municipis que actualment disposen d’aquesta figura al Baix Empordà són Albons, Pals i la Tallada d’Empordà i Mont-ras, Vall-llobrega i Forallac.

Saps que el servei comarcal de joventut s'encarrega de l'assessorament i la informació en matèria d'instal·lacions juvenils? 

També de les visites de seguiment a les activitats de lleure adreçades a menors de 18 anys, verificació del compliment de la normativa i tràmits. 

assessorament en polítiques de joventut

Oferim assessorament per entomar aquelles problemàtiques o dubtes que us puguin sobrevenir. L'Oficina Jove vetllarà per facilitar, mitjançant l'assessorament normatiu i de processos, perquè les vostres actuacions esdevinguin exitoses.

Per sol·licitar els serveis cal omplir el formulari que trobaràs a l'apartat Sol·licituds i inscripcions. 

La sol·licitud d’una activitat no significa l’acceptació immediata. L’acceptació d’aquestes activitats depèn de la demanda i la disponibilitat pressupostària. Aquesta acceptació es comunicarà per correu electrònic a l’adreça de contacte indicada en la sol·licitud. Aquestes activitats seran realitzades per personal tècnic especialista derivats per l'Oficina Jove. 

bottom of page